تاریخچه

شبکه تلویزیون اینترنتی دانشگاه شیراز به پیشنهاد و مدیریت روابط‌عمومی دانشگاه در مهرماه سال ۱۴۰۲، طراحی و همزمان با سفر ریاست جمهوری وقت و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه شیراز راه‌اندازی شد.

پس از گذشت چندماه، «شبکه فرهنگی تلویزیون اینترنتی دانشگاه شیراز» نیز باهدف تولید و جریان‌سازی فرهنگی طراحی و راه اندازی شد. این شبکه، با حضور معاون فرهنگی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وقت در مردادماه ۱۴۰۳ رونمایی گردید و به‌طور رسمی آغاز به کار کرد.

گفتنی است، طرح تلویزیون اینترنتی دانشگاه شیراز یکی از طرح‌های زیرمجموعه «طرح جامع هویت سازمانی دانشگاه شیراز» است که ازسوی روابط‌عمومی دانشگاه تهیه و در آذرماه سال۱۴۰۱ به تصویب هیئت‌رئیسه دانشگاه رسید.

این طرح باهدف خلق هویت یکپارچه و منظم در دانشگاه، همسویی هویت و استراتژی دانشگاه، نمایش فرهنگ سازمانی دانشگاه شیراز، معرفی هرچه شایسته‌تر دانشگاه (امکانات، توانمندی‌ها، وجه تمایزها، رویکردها، چشم‌اندازها و...)، رقابت درخور با جامعه‌ی مقایسه‌پذیر، پویایی فضای آموزشی، فرهنگی و پژوهشی دانشگاه، معرفی مجموعه برندهای دانشگاه شیراز و ایجاد هرچه بیش‌تر و بهتر تعلق سازمانی در خانواده بزرگ دانشگاه تهیه و تنظیم شده است.

گالری

رونمایی از تلویزیون اینترنتی

همزمان با سفر وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری به شیراز، از تلویزیون اینترنتی دانشگاه شیراز رونمایی شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه شیراز، طی مراسمی با حضور وزیر علوم و هیأت‌همراه در دانشگاه شیراز، از تلویزیون اینترنتی دانشگاه شیراز (به نشانی https://tv.shirazu.ac.ir) که به‌همت روابط‌عمومی دانشگاه طراحی و راه‌اندازی شده است، رونمایی شد.

مدیر روابط‌عمومی دانشگاه شیراز، بعدازظهر ۲۰مهر در آیین رونمایی از شبکه تلویزیون اینترنتی دانشگاه شیراز گفت: این شبکه می‌کوشد تا با شکستن مرزهای دانشگاه و جامعه، پیوند عمیق‌تری میان این دو حوزه ایجاد کند و بنابر مسئولیت‌پذیری و رسالت اجتماعی دانشگاهیان، آیینه‌‌ تمام‌نمای خواسته‌های جامعه و محل پاسخگویی و ارائه‌دهنده راه‌حل نیاز آن باشد.

دکتر حامد تقوایی ازجمله اهداف راه‌اندازی شبکه تلویزیون اینترنتی دانشگاه شیراز را شکستن مرزهای دانشگاه و جامعه؛ پیوند هرچه بیش‌تر آموزش عالی با لایه‌های مختلف جامعه؛ تأمین خوراک رسانه‌های رسمی و شبکه‌های علمی کشور؛ بهره‌گیری هرچه بیش‌تر و شایسته‌تر از ظرفیت‌های علمی و امکانات دانشگاه شیراز در ارتباط با نیازهای جامعه؛ ایجاد فضای سازنده برای گفت‌وگو، تبادل‌نظر و ارائه دیدگاه‌های دانشگاهیان و متخصصان حوزه‌های مختلف علمی؛ معرفی هرچه بیش‌تر و شایسته‌تر متخصصان و نخبگان دانشگاهی حوزه‌های مختلف و ارائه هرچه سریع‌تر و آسان‌تر دستاوردها و نتایج علمی استادان، دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاهی و طرح مسائل و مشکلات دانشگاهی از دریچه نگاه و اندیشه متخصصان حوزه‌های مختلف برشمرد.

وی با بیان اینکه طرح راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی دانشگاه، ازجمله طرح‌های زیرمجموعه «طرح جامع هویت سازمانی دانشگاه شیراز است» که ازسوی روابط‌عمومی دانشگاه تهیه و در آذرماه سال۱۴۰۱ به تصویب هیأت‌رئیسه دانشگاه رسیده است، بیان کرد: این شبکه، ویژه‌برنامه‌های مختلفی را در حوزه‌‌های مختلف دنبال می‌کند. مهم‌ترین بخش آن، ویژه‌برنامه «کرانه» است که می‌کوشد تا به مسائل و دغدغه‌های مختلف جامعه و طرح دیدگاه و راه‌حل دانشگاهیان دراین زمینه بپردازد. در این برنامه تاکنون سرویس‌های اجتماعی، فرهنگی، هنر، ادبیات، و سلامت و ورزش و حقوق و علوم سیاسی راه‌اندازی و برای هریک کارشناس مجری مربوطه درنظر گرفته شده است.

مدیر روابط‌عمومی دانشگاه شیراز گفت: در شبکه تلویزیون اینترنتی دانشگاه، ویژه‌برنامه «روایت شکوه» باهدف معرفی دانشمندان، نخبگان و سرآمدان عرصه علم و فرهنگ دانشگاه و پاسداشت مقام اثرگذاری والای این بزرگان در جامعه و معرفی ایشان به‌عنوان الگوی موفق طراحی شده است و تاکنون چندین برنامه در این زمینه تولید گردیده است.

وی افزود: ویژه‌برنامه‌های دیگری نیز همچون «روایت طلوع» و «یادگار روزگار» که به ترتیب به معرفی دانشجویان نخبه و مستندسازی تجربیات و خاطرات دانشگاهیان و تکریم افراد پیشکسوت و بازنشسته می‌پردازد در دستور کار این شبکه بوده و هست.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این مراسم، ضمن ابراز خرسندی از این رویداد و قدردانی از مدیر روابط‌عمومی دانشگاه شیراز با اعطای پایه تشویقی برای انجام این کار، از مجموعه روابط‌عمومی دانشگاه خواست تا با اهتمام جدی و بهره‌گیری از کمک‌های رسانه‌‌ای برای در زمینه‌ی جهاد تبیین تلاش کنند.

وی همچنین پیشنهاد داد تا با تولید ویژه‌برنامه‌ای نیز به معرفی و ضبط خاطرات و تجربیات یاوران علمی و کارکنان دانشگاهی پرداخته شود.